Handbalvereniging M.O.K. is sinds 1967 de enige handbalvereniging binnen Dordrecht, wij komen met onze teams uit op diverse niveaus (breedte- en wedstrijdsport) en spelen wedstrijden door de gehele provincie Zuid Holland.

Onze buitencompetitie spelen wij bij onze eigen accommodatie aan het Halmaheiraplein waar de mogelijkheid bestaat om reclameborden te plaatsen, die zichtbaar zijn voor gebruikers over het gehele sportpark Reeland.

M.O.K. zet zich ervoor in om elk lid, ongeacht zijn of haar niveau of ambitie, plezier in het handbalspel te geven. Wij willen voor iedereen die wil handballen een toegankelijke club zijn

Handbal is een snelle dynamische sport. Een sport die een fysiek karakter heeft, maar waar beschaafd sportief gedrag, zonder gezeur op het veld of langs de lijn de normaalste zaak van de wereld zijn. Iets waar wij enorm trots op zijn.

Sportsponsoring is een instrument waarmee u uw bedrijf op een sympathieke wijze kunt presenteren. Door sponsoring van deze sport identificeert u zich met de dynamiek en het no-nonsens karakter van de sport. Door voor een minder voor de hand liggende sport te kiezen, geeft u er blijk aan buiten de gebaande paden te durven treden.

Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden aan, hieronder is een overzicht opgenomen. Uiteraard is de zichtbaarheid van uw bijdrage het grootst bij teamsponsoring, door naamsvermelding op de tenue’s. Neem voor combinaties van de mogelijkheden contact op met ons secretariaat: secretariaat@hvmok.nl

 

Looptijd

Eenmalig

Jaarlijks

Donatie 50 jarig bestaan € 50,-
Puzzelstuk MOK logo

€ 25,-

Reclamebord langs het veld/zaal

€ 175,-

€ 150,-

 Jeugd Sponsor

€ 100,-

Teamsponsoring
Jeugd (12 stuks)                    Trainingspakken (14 stuks)

   € 1000,-                € 1000,-

€ 400,-            €200,-

Senioren (12 stuks)                                     Tassen (14 stuks)

€ 1000,-              €600,-

€ 400,-            €100,-

  Bal sponsor € 40,-

 

Geef een antwoord