Dordt sport summer games

Website Dordt Sport Summer Games

Titel activiteitStreethandbal
Datum + tijd activiteitDonderdag 29 juli van 10:00 tot 11:30 uur
Exacte adres activiteitHandbalvereniging MOK, Halmaheiraplein 10, 3312 GH
Omschrijving activiteitStreethandbal ( handbal spel met 2 teams + zachte bal)1 team bestaat uit 5 spelers, er kan door gewisseld worden.Dit spel kan gespeeld worden door kinderen vanaf 6 jaar.We kunnen meerdere wedstrijdjes spelen, 1 wedstrijd duurt ongeveer 20 minuten.Kijk voor info van onze handbal club op hvmok.nl
AanmeldenMocht de activiteit, door bijvoorbeeld slecht weer, niet doorgaan, dan zal dit via de Socials van Dordt Sport gecommuniceerd worden. Dit zal uiterlijk 4 uur voor de activiteit bekend zijn.
Eventuele voorwaardenSportieve kleding!Bij niet aanmelden: Mocht de activiteit, door bijvoorbeeld slecht weer, niet doorgaan, dan zal dit via de socials van Dordt Sport gecommuniceerd worden. Dit zal uiterlijk 4 uur voor de activiteit bekend zijn.