50 jarig jubileum feest 24 juni

50 jarig jubileum feest 24 juni bij Handbalvereniging M.O.K..

Al sinds 19 april 1967 is Minerva Olympia Kombinatie de enige handbalvereniging in Dordrecht.

40 jaar geleden begon het handballen met 3 jeugdteams na een groot schoolhandbalfestijn, de kleedkamers en kantine van AV Parthenon waren tot onze beschikking. Men startte met elfhandbal op gras en wou maar al te graag doorgroeien.

Begin jaren ’80 werd er dan eindelijk binnen de gemeente ruimte gemaakt voor een eigen plek voor Handbalvereniging M.O.K. Het werd Dubbeldam, de misschien wel succesvolste jaren volgde daar op de oude velden van vv Dubbeldam. Met 4 jeugdteams en 6 seniorenteams, onder leiding van Peter Brand en Ome Dirk, waren kampioenschappen vaste prik en werd er dan ook veel feestgevierd.

De vraag binnen vereniging bleef altijd nog: krijgen we een verhard veld. Na vele weigeringen en daar weer op volgende verzoeken van ons werd na wat getouwtrek dan eindelijk goedkeuring gegeven voor een verhard veld. Onze nieuwe locatie hiervoor moest het Halmaheiraplein worden waar we ook voortaan gebruik konden maken van het zaaltje van het oude Christelijk Lyceum.

Van deze locatie maken we nu nog steeds gebruikt, waar het niet dat de oude kantine (die eigenlijk al als tijdelijk was geplaatst) na jaren gebruik werd gesloopt en er een echte kantine er voor in de plaats kwam.

Handbalvereniging M.O.K. heeft nu een schitterende eigen design handbal ontworpen met logo van hv M.O.K, Skyline van Dordrecht en een handbal(ster)ler!

Deze is vanaf volgende week beschikbaar in maat 0, 1, 2 en maat 3.

 

HB MOK LOGO (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *