Schoolsportkriebels Kabouterhandbal

Ook zo benieuwd wat Dordrecht te bieden heeft op het gebied van sport? Doe dan mee met Schoolsportkriebels en ontdek welke sport bij jou past. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 1 en 2 en wordt aangeboden tijdens reguliere Schoolsporttoernooien voor groep 3 t/m 8. Zo maak je niet alleen kennis met verschillende sporten, maar ook met verschillende clubs, sportlocaties én Schoolsport. Plezier en veelzijdig bewegen staan voorop en deelname is gratis!

Op woensdag 7 oktober 2015 zal het Schoolsportseizoen van start gaan met Schoolsport Handbal wat georganiseerd zal worden voor groep 3 t/m 8 van de Dordtse basisscholen. Dit schoolsportevenement handbal zal gehouden worden op het complex van de handbalvereniging MOK die dit mede organiseert.

Tijdens dit toernooi vindt ook de eerste editie Schoolsportkriebels plaats. Kinderen uit de groepen 1 en 2 kunnen gratis kennismaken met de sport Kabouter Handbal. De proefles begint om 14.00u en is om 14.45u afgelopen. Uiteraard is het mogelijk voor ouders om te blijven kijken en hun kind aan te moedigen.

Willen jullie graag deelnemen? Geef uw kind dan nu op via onderstaande link! Dordtsport-schoolsportkriebels

Klik vervolgens op de knop ‘Ik doe ook mee’ om uw gegevens in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *