Heren 1 is kampioen geworden!

Op zondag 17 mei is het team van Heren 1  KAMPIOEN  veldseizoen 2014/2015 regio Den Haag/Rotterdam geworden! In een zinderende wedstrijd tegen Snelwiek, de nummer 2 van de competitie, liet MOK zich van zijn beste kant zien. Na een zenuwachtig begin waarin de strijd redelijk gelijk opging,  kreeg M.O.K. in de tweede helft volledige grip op de wedstrijd en won met 26-19. Er was ruime belangstelling voor de wedstrijd en het publiek heeft volop genoten van deze spannende wedstrijd.

DSC08817

Als ongeslagen kampioen  promoveert het team naar de 1e klasse! Trainer/coaches Jeffrey en Ronald Davies zijn enorm trots op hun team. Jeffrey heeft hiermee zijn missie volbracht, zo zegt hij zelf. Na dit hoogtepunt stopt hij als trainer van de heren en start hij volgend jaar als trainer coach van de meiden B.

Op 7 juni as. wordt deze eerste plaats officieel gevierd met de club. Nadere informatie volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *